39-то издание на Официалната церемония по връчване на годишните награди на Клуб по Спортни танци “Бургас 1975“

23.03.2015
39-то издание на Официалната церемония по връчване на годишните награди на Клуб по Спортни танци “Бургас 1975“

С парад и бразилска самба бе открито 39-то издание на Официалната церемония по връчване на годишните награди на Клуб по Спортни танци “ Бургас 1975 “ . Всички двойки бяха подготвили невероятни шоу програми, представени с елегантност, финес и страст. 

В знак на признателност и уважение, председателят на клуба Андрей Тодоров от името на УС на КСТ „Бургас 1975“ връчи специална и парична награда на новия спортен директор Щерион Камбуров. 

Афро шоу в ритъма на Зумба, Ча-Ча-Ча и Самба бе представено от бронзовите медалисти от Държавния Шампионат за 2013 по Латиноамерикански танци в групите на Младежите и Състезатели до 21 год. възраст Димитър Димитров и Десислава Тепавичарова. 

Специална статуетка за особени заслуги за издигане имиджа на клуба бе връчена на Кирил Димов, който приключва спортната си кариера, за да продължи образованието си в Холандия. 

Георг Киряков и Христиана Бургазлиева, които са бронзови медалисти по Стандартни танци в групата на юношите за 2013 год. и шампиони на южноевропейската купа за юноши в Аласио – Италия , изпълниха атрактивно шоу наречено “ Матрицата “. 

Две състезателки от най-атрактивните и успешни танцови тандеми Ванеса Манева и Виолета Янева блеснаха на Гала вечерта и без италианските си партньори – Салваторе Тодаро и Лоренцо Сика, възпрепядствани от неочаквани обстоятелства. 

Ванеса Манева представи невероятно атрактивния танцов спектакъл „Битка между доброто и злото“ и заслужено обра овациите на публиката. Ванеса и Лоренцо Сика са шампиони за младежи и състезатели до 21 години по Латиноамерикански танци и бронзови медалисти на едно от най – престижните състезания в света Щутгарт – Германия и финалисти на редица Международни състезания в чужбина. 

Виолета Янева, която заедно с партньора си Салваторе Тодаро са 10 кратни шампиони на България в групата на Аматьори Стандартни танци, носители на Световна Купа Бургас 2013 и финалисти на много Международни състезания обяви по време на церемонията, че заедно с Тодаро ще продължат кариерата си при професионалистите и като семейство. 

Най – новата двойка на клуба и претенденти на Аматьори Латиноамерикански танци Иван Карастоянов и Габриела Бургазлиева изпълниха пламенно Пасо Добле. 

Гала вечерта приключи със специална изненада – страстна и лирична румба, изпълнена от бившата състезателка на КСТ“Бургас 1975 “ Ина Желязкова и датчанинът Троелс Беърл. Двамата са двукратни Световни Шампиони по Латиноамерикански танци в групата на Аматьори Абсолютни безаапелационни победители на най- престижните състезания в света , а именно U.К , International , Blackpool .Победители са на редица Международни състезания от веригата на Международната Танцова Федерация WDC . 

Специални награди бяха раздадени и на основния треньор на клуба Добрина Паричкова , както и на Траяна Зелямова , и техните помощници Иван Карастоянов и Васил Павлов .

Община Бургас Порт Бургас Дега Газ Бургасцвет 90
БНТ 1 БНР chernomorie-bg.com RN Media Group
InterPlast EkoToi Masterhaus Hotel Mirage
Sunset Resort Magnetik day